andershallgren.blogg.se

"Eftertankar" av Hundpsykolog Anders Hallgren

Kommentarer

Postat av: Ulla-Britt

Publicerad 2016-02-16 10:02:38

Lycka till! Vi är många facebook-användare som har kämpat på ett tag men de inlägg som inte plockas bort avfärdas med att de har fullt förtroende för Barbro Börjesson :-(
Ser fram emot att läsa Härliga Hund.

Postat av: Anna Östling

Publicerad 2016-02-19 10:41:24

Hej Anders!
Det är mycket bra att du tar upp detta viktiga ämne.
Vi som har nyare kunskap om hundträning och om hundarnas beteende har svårt att göra oss hörda. De instruktörer med gamla tränings metoder som ofta är hårda tar mycket stor plats både i media och på klubbarna.
Jag vet inte om du ser flödet av Facebook och inlägg som delas? Nu senast när ditt inlägg delades igen så är det instruktörer som uttalar sig mycket negativt om både Hundpsykologer och om dig.
Jag tycker att det är synd att inte alla med hund kunskap i stället samarbetar och hjälper till att sprida nya rön och metoder. Viljan att lära sig nytt bort vara större hos alla hundtränare.
Tack för dina fina inlägg, ditt engagemang för alla hundar och tack för alla bra böcker du skrivit. Jag har läst dina böcker sedan jag var mycket liten.
jag är utbildad Instruktör och Hundpsykolog på Hundens Hus i Göteborg och har företaget Annas Hundstöd Och Coachning. www.annashundstod.se
Hälsningar Anna Östling

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anders Hallgren

Hundpsykolog, psykolog, fil. lic. Anders Hallgren anses vara världens första hundpsykolog. Han har vigt sitt liv åt att hjälpa problemhundar. Hans koncept var banbrytande. De innovativa, mjuka och positiva träningsmetoderna som han en gång introducerade används nu över hela världen. Att hundar behöver mental aktivering var en viktig milsten redan på 1970-talet. Hallgren har skrivit 31 böcker om hundars problem, träning och beteende. Böckerna har översatts och givits ut i många länder. Han är en eftersökt föreläsare och lärare i hundpsykologi. Läs mer om föreläsningar och beställ böcker via hemsidans länk. *** OBS! På grund av tidsbrist kan Anders Hallgren kanske inte alltid svara på kommentarer eller frågor om hundproblem. Han hänvisar istället till hundutbildningsgruppens hundpsykologer, som kan referera till en hundpsykolog närmast din ort. Se www.hundutbildningsgruppen.se PS. GLÖM INTE ATT UPPGE DIN MEJLADRESS NÄR DU LÄMNAR EN KOMMENTAR PÅ ETT BLOGGINLÄGG. Ibland väljer Anders att svara dig privat, och det går inte utan en mejladress.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela