andershallgren.blogg.se

"Eftertankar" av Hundpsykolog Anders Hallgren

Hundsverige då och nu - SR P4 Ny poddradio "Vår bästa vän"

Publicerad 2015-10-27 12:55:00 i Allmänt,

Programmet heter "Vår bästa vän" och sänds varje måndag av SR P4 Stockholm
 
"Anders Hallgren gästar VBV-studion och möter sin fd elev, poddens hundpsykolog Eva Bodfäldt, 35 år efter utbildningen för att samtala om Hundsverige då och nu.
 
En svensk legend hälsar på Vår Bästa Vän och berättar om hur han gick från att vara en omotiverad avhoppare i gymnasiet till att bli världens första hundpsykolog, ett yrke som han banat vägen för."
 
Klicka på länken för att läsa mer och för att lyssna på hela programmet.
 
http://t.sr.se/1GlGNRv

Om

Min profilbild

Anders Hallgren

Hundpsykolog, psykolog, fil. lic. Anders Hallgren anses vara världens första hundpsykolog. Han har vigt sitt liv åt att hjälpa problemhundar. Hans koncept var banbrytande. De innovativa, mjuka och positiva träningsmetoderna som han en gång introducerade används nu över hela världen. Att hundar behöver mental aktivering var en viktig milsten redan på 1970-talet. Hallgren har skrivit 31 böcker om hundars problem, träning och beteende. Böckerna har översatts och givits ut i många länder. Han är en eftersökt föreläsare och lärare i hundpsykologi. Läs mer om föreläsningar och beställ böcker via hemsidans länk. *** OBS! På grund av tidsbrist kan Anders Hallgren kanske inte alltid svara på kommentarer eller frågor om hundproblem. Han hänvisar istället till hundutbildningsgruppens hundpsykologer, som kan referera till en hundpsykolog närmast din ort. Se www.hundutbildningsgruppen.se PS. GLÖM INTE ATT UPPGE DIN MEJLADRESS NÄR DU LÄMNAR EN KOMMENTAR PÅ ETT BLOGGINLÄGG. Ibland väljer Anders att svara dig privat, och det går inte utan en mejladress.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela