andershallgren.blogg.se

"Eftertankar" av Hundpsykolog Anders Hallgren

Anders Hallgren på "My Dog" mässan i Göteborg 7-10 Januari

Publicerad 2016-01-08 12:23:00 i Allmänt,

Föredrag och deltagande i ”Hund i Focus” monter, bokförsäljning och rådgivning.

7-10 Januari 2016 ”My Dog” Mässan i Göteborg. Anders Hallgren finns i ”Hund i Focus”-montern, bokförsäljning och rådgivning. Han håller även föredrag under mässan. Gå till montern för mer information.

http://www.mydog.se/besokare/Rasklubbstorget/?gclid=Cj0KEQiA2b20BRDj4buduIG-y9EBEiQAhgMGFdwgTajTcwsg3XFCPBMAWFeBBOaoFc2KE9Ri45s7Xi8aAnwP8P8HAQ
 
Föreläsningarna under mässan var populära och välbesökta. Anders fick tillfälle att prata med många hundägare och läsare. Här är en bild från en av föreläsningarna.
 
 

Om

Min profilbild

Anders Hallgren

Hundpsykolog, psykolog, fil. lic. Anders Hallgren anses vara världens första hundpsykolog. Han har vigt sitt liv åt att hjälpa problemhundar. Hans koncept var banbrytande. De innovativa, mjuka och positiva träningsmetoderna som han en gång introducerade används nu över hela världen. Att hundar behöver mental aktivering var en viktig milsten redan på 1970-talet. Hallgren har skrivit 31 böcker om hundars problem, träning och beteende. Böckerna har översatts och givits ut i många länder. Han är en eftersökt föreläsare och lärare i hundpsykologi. Läs mer om föreläsningar och beställ böcker via hemsidans länk. *** OBS! På grund av tidsbrist kan Anders Hallgren kanske inte alltid svara på kommentarer eller frågor om hundproblem. Han hänvisar istället till hundutbildningsgruppens hundpsykologer, som kan referera till en hundpsykolog närmast din ort. Se www.hundutbildningsgruppen.se PS. GLÖM INTE ATT UPPGE DIN MEJLADRESS NÄR DU LÄMNAR EN KOMMENTAR PÅ ETT BLOGGINLÄGG. Ibland väljer Anders att svara dig privat, och det går inte utan en mejladress.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela