andershallgren.blogg.se

"Eftertankar" av Hundpsykolog Anders Hallgren

Tänkvärt

Publicerad 2014-04-04 16:52:00 i Allmänt,

"Gör inte något mot din hund
som du aldrig skulle göra mot ditt barn."
   Anders Hallgren
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tamlina

Publicerad 2014-04-04 23:03:34

Alltid lika klok.

Postat av: Agneta Berglöw leg ssk ,diplomerad tobaksavvänjare utb 1973

Publicerad 2014-04-16 08:42:59

Hej
Har varit lycklig hundägare i 20 år till nr 1 Ludde en westie som blev 12 år och nu Anton åter en westie 7 år frisk som en nöt kärna tack o lov då det var mkt allergiproblem med Ludde.
Westiealliansen jobbar ju intensivt med uppfödarfrågor kring just sjukdomar hos denna ras.
So hundägare finns det inget bättre att vända sig till än alla dina böcker all din kunskap och ödmjukhet för vår bästa vän.Tack Mvh matte Agneta Berglöw


Svar: Tack för dina vänliga ord.Mvh,
Anders Hallgren
Anders Hallgren

Postat av: Elise

Publicerad 2014-05-08 22:27:53

Helt enig!

Postat av: Michèle

Publicerad 2014-09-23 13:52:20

Man borde skriva upp på en lapp och hänga lappen utanför varje hundpark, och inte bara hundpark utan även andra ställen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anders Hallgren

Hundpsykolog, psykolog, fil. lic. Anders Hallgren anses vara världens första hundpsykolog. Han har vigt sitt liv åt att hjälpa problemhundar. Hans koncept var banbrytande. De innovativa, mjuka och positiva träningsmetoderna som han en gång introducerade används nu över hela världen. Att hundar behöver mental aktivering var en viktig milsten redan på 1970-talet. Hallgren har skrivit 31 böcker om hundars problem, träning och beteende. Böckerna har översatts och givits ut i många länder. Han är en eftersökt föreläsare och lärare i hundpsykologi. Läs mer om föreläsningar och beställ böcker via hemsidans länk. *** OBS! På grund av tidsbrist kan Anders Hallgren kanske inte alltid svara på kommentarer eller frågor om hundproblem. Han hänvisar istället till hundutbildningsgruppens hundpsykologer, som kan referera till en hundpsykolog närmast din ort. Se www.hundutbildningsgruppen.se PS. GLÖM INTE ATT UPPGE DIN MEJLADRESS NÄR DU LÄMNAR EN KOMMENTAR PÅ ETT BLOGGINLÄGG. Ibland väljer Anders att svara dig privat, och det går inte utan en mejladress.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela